Begravelse med hjertet
Søstrenesbegravelsesforretning
Søstrenesbegravelsesforretning

Exam. Bedemand Anneth Lyng

Anneth

 

Præsentation af Anneth Lyng

 

Jeg er født i 1961, gift og blev mor til en datter i 1984 og en søn i 1987.

 

Jeg er oprindelig uddannet butiksassistent i Haandarbejdsfremme, men efter min uddannelse har jeg faktisk kun arbejdet i kontorbranchen – det meste af tiden med regnskab. Jeg har bl.a. været ansat 17 år som sekretær og forretningsfører på Vanløse Privatskole – nogle fantastiske år.

 

Jeg havde nok ikke forestillet mig, at jeg skulle blive bedemand, men det føles bare helt rigtig for mig, og jeg mener, at jeg sammen med min søster kan være med til at gøre en forskel. Både efter min mor og senere min fars død skulle der naturligvis arrangeres bisættelse, og begge gange var det den samme bedemand, der stod for den praktiske del af bisættelsen. Der oplevede jeg, hvor vigtig en rolle bedemanden har – det er så vigtigt, at det er en person man har sympati for og som man har tillid til.

Jeg har pr. 30.5.2016 gennemført Danske Bedemænds bedemandsuddannelse. Det har været spændende og lærerigt. Uddannelsen består af to teoretiske perioder på Hornstrup Centret i Vejle, et års praktik i egen forretning og endelig en uges praktik hos en af Danske Bedemænds godkendte praktikværter. Jeg afsluttede min uddannelse i Holbæk, hvor jeg var i praktik hos en bedemand med flere lokale afdelinger – det fik jeg rigtig meget ud af.

Anneth kan træffes på telefon 4070 7841 eller anneth@sb-begravelse.dk