Begravelse med hjertet

Exam. Bedemand Charlotte Fosgrau

Charlotte

 

Præsentation :

Jeg er født i 1972, mor til to drenge og farmor til Nikoline. Jeg er uddannet kontorassistent, Social- og sundhedsassistent og eksamineret bedemand. Jeg tog uddannelsen som eksamineret bedemand igennem brancheforeningen Danske Bedemand, som er Danmarks eneste brancheorganisation for bedemænd.

Jeg har arbejdet som bedemand siden 2012, og har dermed en del års erfaring at trække på. Men man må ikke bare læne sig tilbage, så derfor er jeg nu i gang med branchens 2-årige diplomuddannelsen, som jeg forventer at afslutte marts 2020.

Derudover bruger jeg min tidligere erfaring fra hospice, plejehjem og hjemmeplejen meget i det daglige. Igennem mine tidligere job har jeg blandt andet varetaget pasning af terminale og døende, og det har givet mig stor erfaring.

Jeg har selv stået med døden på tætteste hold, da jeg mistede begge mine forældre med kort tids mellemrum. Der kunne jeg se hvor utrolig givende et job det var at være bedemand – det førte til at jeg gik ind i bedemandsfaget og at jeg i dag er en del af Søstrenes Begravelsesforretning.

 

Charlotte kan træffes på 4070 7840 eller charlotte@sb-begravelse.dk