Begravelse med hjertet

Nyheder

Ændringer i forretningen

 

Anneth arbejder ikke længere som bedemand i vores forretning – det er desværre blevet en konsekvens efter Anneth blev ramt af en diskusprolaps i marts. Anneth er stadig en meget aktiv del af forretningen, og er også at finde i forretningen hver fredag, hvor hun ordner nogle administrative opgaver. Ugens øvrige dage arbejder Anneth hos Saga Trim med bogholderi, regnskab m.m. ——————————————–

 

Charlotte har i september 2018 påbegyndt en 2-årig diplomuddannelse hos Danske Bedemænd.

Udsnit af pressemeddelelsen fra Danske Bedemænd:

Veluddannede bedemænd og større tryghed for forbrugerne.

Brancheforeningen Danske Bedemænd har taget initiativ til at løfte branchens niveau et yderligere stykke op over den “grundliggende bedemandsuddannelse”, som blev etableret i 1979.

Den ny uddannelse hedder Diplomuddannelsen og er resultatet af flere års udviklingsarbejde på uddannelsesområdet. Gennem denne uddannelse tilføres deltagerne en videregående indsigt i sociale forhold, ark & skifte, psykologi, miljø, andre trosretninger/kultur, nye livstilsformer samt flere relevante fagområder i et forløb over 6 moduler.

Med denne uddannelsesmæssige baggrund er de nye kursister rigtig godt rustet til at tackle hverdagens udfordringer og forventninger og dermed levere den service og rådgivning, som de pårørende og familierne i stigende grad efterspørger.

Charlotte har snart arbejdet som bedemand i 6 år, og har derfor en meget stor erfaring og netop derfor har det været vigtigt for hende, at hente ny viden, så hun altid kan give de pårørende den bedst mulige rådgivning. Charlotte har foreløbig deltaget i et modul, hvor emnet primært har været psykologi, hvilket har været meget spændende og givende. Der er rigtig meget hjemmearbejde til de forskellige moduler – det foregår primært i studiegrupper med andre bedemænd.

——————————————–

Ferielukket

 

Vi holder ferielukket i perioden fra den 8. september til og med 23. september. Vi vil løbende besvare vores mails i den periode, hvor vi holder lukket.

——————————————–

 

Søstrenes begravelsef-35.indd

——————————————–

card funeral black backround memorial candlelight

Vi har nu mulighed for at lave mindesider for jeres efterladte.

Man har på mindesiden mulighed for:

  • at tænde lys for den afdøde,
  • fortælle om afdøde og indsætte billeder,
  • skrive en lille hilsen,
  • se hvor bisættelsen/begravelsen finder sted og evt. mindesammenkomst derefter,
  • bestille blomster,
  • se dødsannoncerne og meget mere.

Mindesiderne kan bruges på mange forskellige måder, og I som pårørende er dem der bestemmer, hvad der skal lægges ind og hvordan siden skal bruges. Siden har ingen udløbsdato. Den er jeres til I ikke ønsker den mere.

——————————————–

 

 

September_xsmall

Vi støtter nu familier med kræftramte børn. Vi har indgået aftale med foreningen og støtter derigennem foreningens vigtige arbejde.

——————————————–

Søstrenes Begravelses-34.indd

——————————————–

Vi har i juli 2016 søgt om optagelse i Danske Bedemænd, som er brancheorganisationen for bedemænd.

Danske Bedemænds kvalitets- og vejledningsudvalg har aflagt besøg hos os og har godkendt vores forretning og kvaliteten i vores arbejde som bedemænd.

Et krav for medlemskab var også, at vi begge var eksaminerede bedemænd og det krav opfyldte vi den 1. juni, hvor Anneth blev færdig med sin uddannelse – Charlotte bestod sin eksamen i 2013.

Næste skridt vil være at blive ISO certificeret. Vi leverer en meget høj kvalitet i vores arbejde – brancheorganisationens blåstempling af os, betyder at Danske Bedemænd mener det samme og kan stå inde for vores arbejde.

——————————————–

cancerlogo

Søstrenes begravelsesforretning støtter nu Kræftens Bekæmpelse. Vi har indgået en erhvervspartner aftale med Kræftens Bekæmpelse og støtter derigennem kampen mod kræft.