Hjælp til begravelse – få en mindeværdig afsked

​Har I mistet en, der stod Jer nær, tilbyder vi vores hjælp til begravelse. Vi har mange års erfaring som bedemænd, og vi hjælper Jer med alt papirarbejde og alle praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, så I kan tage ordentlig afsked. Det er vigtigt for os at sikre, at I får en mindeværdig afsked, som I på sigt kan se tilbage på og huske som en smuk begivenhed.

Vi tilbyder hjælp til begravelse på hele Sjælland

Selvom vores begravelsesforretning ligger i Søborg, så tilbyder vi også vores hjælp til begravelse i hele København, på Frederiksberg, i Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Vi kan både afholde samtaler hos os eller vi kan komme hjem til jer.

Hvad koster en begravelse?

Prisen på en begravelse er meget individuel alt afhængigt af, hvilke ønsker der er til kiste, blomster m.m. Som en lille hjælp til Jeres overvejelser vedrørende begravelse, har vi udarbejdet følgende priseksempel, så I har en ide om, hvad en begravelse kan koste:

 • ​Begravelseskiste
 • ​Honorar
 • ​Klargøring af kiste og afhentning med to bedemænd
 • ​En rustvognskørsel
 • ​Personlig samtale i vores forretning eller hos jer
 • ​Kontakt og koordinering med præst, kirke og kirkegård
 • ​Anmeldelse af dødsfaldet til begravelsesmyndigheden
 • ​Tilstedeværelse og bistand under ceremoni
 • ​Bestilling af blomster, hvis det ønskes
 • ​Bestilling af dødsannoncer, hvis det ønskes
 • ​Ansøgning om begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark, Sygeforsikringen Danmark med flere.

​I alt inkl. moms: 12.785 kr.

Prisen er inkl. det, som står anført ovenfor ved afhentning på hverdage mellem kl. 8-15.

Kontakt os og få hjælp til begravelse

Vi kan kontaktes på telefon 40 70 78 48 eller e-mail info@sb-begravelse.dk, hvis I har behov for vores hjælp til en begravelse eller hvis I ønsker en konkret pris på en begravelse ud fra jeres specifikke ønsker.

Folder vedrørende begravelseshjælp

- Nikolaj Gjerløv​

Tak for rigtig fin omsorg og god behandling ved vores søn Noah's bisættelse... Det har virkelig givet os meget ro omkring det hele efter vi var ude og snakke med dig...

- Heinrich Böttger

Helt fantastisk. De fortjener 10 ud af 5 stjerner. Helt fantastisk service ved min mors Astrid Böttger's begravelse. Tusind tak for jeres empati i min og min families dybe sorg. I vil altid være i mine tanker for den smukke afsked min mor fik super god service. 

- Sanne Dot Mantle

Kære Charlotte tusind tak for alt din omsorg og den smukkeste begravelse af Peter i går-din eskortering gennem nørrebro til assistens kirkegård med et følge på 320 prs--venner og familie til Peter så sørgelig en dag men så stort og flot som han precis ønskede det- også en varm hilsen fra August -alt det bedste du er fantastisk

- Berit Nørrekaas Andersson

Nærvær, indlevelse og top professionelle er nøgle ord, der beskriver søstrene

- Karina Wejlgaard

Et stort tak til Charlotte for din måde at være på. Empatisk, rolig, lyttende, trøstende og rummelig overfor os i vores kæmpe sorg over at have mistet vores mor/mormor

Vil til enhver tid anbefale jer til folk i dyb sorg 🌹 

Kontakt os

Søstrenes Begravelsesforretning ApS

Gladsaxevej 130, st. 5, 2860 Søborg

Find rutevejledning her

Telefon: 40 70 78 48

E-mail: info@sb-begravelse.dk

fb34

Hvad leder du efter?