Kister til begravelse og bisættelse fremstillet i Danmark

​Hos Søstrenes Begravelsesforretning tilbyder vi kister til både bisættelser og begravelser i forskellige prisklasser.

  • Bæredygtige materialer
    En meget populær kiste er bambus kisten - det bæredygtige valg. Bambus planten er den hurtigst voksende i verden og samtidig optager den mest CO2 af alle planter.
  • Bambuskisten har vi selvfølgelig som en del af vores kiste udvalg i Søstrenes Begravelsesforretning. En meget smuk kiste.
  • Miljøvenlig
  • Bæredygtig

Generelt for alle vores kister.

Alle vores kister til begravelse og bisættelse er fremstillet i Danmark, og de er af højeste kvalitet. Alle kisterne er fuldpolstrede og inklusive puder og dyne.

Fuglebjerg Kistefabrik har bæredygtigheds certifikat og dermed ageres der også miljøvenligt ift. transport af kisterne, materialevalg og produktion.

I Søstrenes Begravelsesforretning har vi valgt kun at benytte kister fra Fuglebjerg Kistefabrik.​

- Nikolaj Gjerløv​

Tak for rigtig fin omsorg og god behandling ved vores søn Noah's bisættelse... Det har virkelig givet os meget ro omkring det hele efter vi var ude og snakke med dig...

- Heinrich Böttger

Helt fantastisk. De fortjener 10 ud af 5 stjerner. Helt fantastisk service ved min mors Astrid Böttger's begravelse. Tusind tak for jeres empati i min og min families dybe sorg. I vil altid være i mine tanker for den smukke afsked min mor fik super god service. 

- Sanne Dot Mantle

Kære Charlotte tusind tak for alt din omsorg og den smukkeste begravelse af Peter i går-din eskortering gennem nørrebro til assistens kirkegård med et følge på 320 prs--venner og familie til Peter så sørgelig en dag men så stort og flot som han precis ønskede det- også en varm hilsen fra August -alt det bedste du er fantastisk

- Berit Nørrekaas Andersson

Nærvær, indlevelse og top professionelle er nøgle ord, der beskriver søstrene

- Karina Wejlgaard

Et stort tak til Charlotte for din måde at være på. Empatisk, rolig, lyttende, trøstende og rummelig overfor os i vores kæmpe sorg over at have mistet vores mor/mormor

Vil til enhver tid anbefale jer til folk i dyb sorg 🌹 

Kontakt os

Søstrenes Begravelsesforretning ApS

Gladsaxevej 130, st. 5, 2860 Søborg

Find rutevejledning her

Telefon: 40 70 78 48

E-mail: info@sb-begravelse.dk

fb34

Hvad leder du efter?